Passie voor

Handen, Voeten & Beauty!

Baalt u ook zo van uw gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing!

Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar u wekenlang plezier van hebt. Uw nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en de natuurlijke nagels kunnen onder uw kunstnagels gewoon doorgroeien. En nu u toch in de nagelsalon bent, kunt u de behandeling meteen afmaken met een fijne manicure.

Gelnagels zijn sterke, maar flexibele en natuurlijk ogende kunstnagels en zijn de perfecte oplossing voor wanneer u uw eigen nagels wilt versterken of verlengen, of ze gewoon extra mooi wilt maken. Wat dit betekent? Nooit meer korte, afgebroken of beschadigde nagels en tot wel 4 weken geen omkijken meer naar uw nagels.

Wat is het verschil tussen Acrylnagels en gelnagels?

Veel mensen vragen zich af wat nu precies de voordelen van gelnagels zijn ten opzichte van acrylnagels. En terecht, want deze twee soorten kunstnagels lijken erg op elkaar. Het grote verschil zit hem in het uiterlijk. Gelnagels zijn wat dunner en flexibeler waardoor ze een meer natuurlijke uitstraling hebben dan nagels van acryl. Ook zijn ze iets zachter en buigzamer. Daarnaast hebben gelnagels een glanzend oppervlak en heeft het zetten van gelnagels een wat minder penetrante geur.

Wat kunt u verwachten van acryl- en gelnagels?

Gaat u voor acrylnagels? Uw nagels zullen dan eerst gereinigd en ontvet worden. Als ze helemaal schoon zijn, wordt de acryl aangebracht. Het gelachtige bolletje wordt door de nagelstylist in een mooie vorm geboetseerd en perfect afgewerkt. Kiest u voor verlenging? Dan wordt er onder de acryl eerst een sjabloon aangebracht. Met dit hulpmiddel is het mogelijk om de nagel onzichtbaar te verlengen tot de lengte die u mooi vindt. Wanneer de nagels zijn aangebracht en in de juiste vorm zijn gevijld, is het tijd om ze te drogen. Dit kan zowel in de openlucht als onder een uv-lamp. Nu is het tijd voor de finishing touch. Ga voor nagellak, gellak, of laat uw nagels versieren met nail art of glitters. Niets is te gek!

Voordat de gelnagels geplaatst kunnen worden, zullen uw nagels worden schoongemaakt en zullen de nagelriemen worden teruggeduwd. Vervolgens wordt de gel op de nagel aangebracht en met behulp van een klein spateltje in model gebracht. Wanneer de nagels de perfecte vorm hebben, mogen ze uitharden onder een uv-lamp. Zijn ze droog? Dan volgt nu het leukste moment. U kunt uw gelnagels namelijk gewoon lakken met nagellak en zelfs versieren met nail art. Kies een mooie kleur (gel)lak of laat uw gelnagels versieren met glitters, steentjes, sjablonen of een French manicure.

Goed om te weten?

Van een set nieuwe kunstnagels heeft u tot wel 4 weken plezier. Wanneer uw nagels zijn uitgegroeid, kunt u ze laten verwijderen of weer laten opvullen. Gelnagels en acrylnagels kunt u niet alleen op uw vingernagels laten zetten, maar ook op uw teennagels. Heeft u een vakantie in de planning? Laat mooie nagels aanbrengen op uw handen én voeten. Zo hoeft u op uw vakantie hierover geen zorgen meer over te maken en houdt u tijd over voor leuke dingen. Is uw nagel afgebroken of beschadigd? Geen probleem, de nagels kunnen vaak makkelijk gerepareerd worden. Ook wanneer de nagel niet meer te redden is, kan ik de kunstnagels altijd vervangen. Wil u uw acrylnagels of gelnagels eraf halen? Laat ze dan door mij verwijderen in de salon. Zo voorkomt u dat uw eigen nagels beschadigen.

De wetenschappelijke feitjes op een rij?

Acryl wordt gemaakt door een poeder (polymeer) te mengen met een vloeistof (monomeer). Wanneer de substantie uithardt in de openlucht of onder een uv-lamp, verandert het in een hard oppervlak en voilà, je hebt stootvaste, stevige en krasbestendige kunstnagels.

Door de gelstructuur van gelnagels zijn ze buigzamer en flexibeler dan bijvoorbeeld acrylnagels. Wanneer u uw nagels stoot, zullen ze dus minder snel afbreken. De stroperige substantie hecht daarnaast erg goed aan het nageloppervlak waardoor ze beter blijven zitten dan andere kunstnagels. Uw gelnagels zijn daardoor niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens enorm duurzaam.