Mijn naam is Mariska van Leeuwen-Bakker en ik ben 38 jaar en woonachtig in Kerkdriel. Ik ben getrouwd en moeder van een prachtige dochter. Vanaf mijn 19e ben ik op verschillende vakgebieden gediplomeerd zoals Medisch Pedicure, Nagelstyliste en Schoonheidsspecialiste .

Van jongs af aan wist ik dat ik in de schoonheid aan de slag wilde en als droom een eigen salon. Nu is het eindelijk zover en kan ik de deuren openen. Van mijn passie heb ik mijn beroep kunnen maken.

Zo ben ik continu op zoek naar vernieuwing en verbetering op het gebied van schoonheid.

U bent van harte welkom in mijn nieuwe salon op de Bulkseweg 15A in Kerkdriel. U kunt terecht voor pedicure behandelingen, reumatisch en diabetes, overige voetproblemen, manicure, nagelstyling en gezichtsbehandelingen.

Mijn salon is gelegen op de begane grond en daarom zeer makkelijk te bereiken voor als u slecht ter been bent. Ook is er voldoende parkeergelegenheid.Naast mijn salon kom ik ook bij u aan huis. Het kan een uitkomst zijn voor mensen die minder goed ter been zijn, die weinig tijd hebben om zelf een praktijk te bezoeken of misschien is de stap om zelf naar een pedicurepraktijk te gaan te groot.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Hygiëne, vakkundigheid en kwaliteit staan bij mij voorop. Uitsluitend gebruik ik hoogwaardige en dierproefvrije producten.

Ik werk volgens de vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar een (behandelend) arts of podotherapeut.

Voor meer informatie kunt u terecht op deze website. Voor vragen kunt u gerust even bellen, mailen of een berichtje sturen.